januari 7, 2020 Rozen bestellen

Rozen bestellen – Let op de kleur en het aantal rozen

Bloemenwinkels beweren altijd dat een boeket bloemen een expressie is van emoties aan naasten en dierbaren. Alleen het kiezen van de bloemkleur is niet voldoende om je diepste gevoelens over te brengen. Wil je rozen bestellen, of misschien andere bloemen, lees dan vooral verder. Op die manier voorkom je dat je een fout maakt en de boodschap die je wilt overbrengen niet of verkeerd overkomt.

Alleen leven is niet genoeg ... Men heeft zonneschijn, vrijheid en een kleine bloem nodig. - Aldus geciteerd door Hans Christian Andersen.

De kleur en het aantal bloemen voor de perfecte booschap

De combinatie van de kleur van bloemen in combinatie met het juiste aantal bloemen brengt de perfecte boodschap over. Om dit expertiseniveau te bereiken hebben bloemisten bij offline of online bloemenwinkels jarenlange praktische ervaringen nodig.

Rozen bestellen - Wat zeggen de verschillende kleuren?

Om het belang van het aantal bloemen uit te leggen, gebruiken we het voorbeeld van bloemen die het meest  geassocieerd zijn met emoties. Dit zijn de rozen boeketten. Rozen zijn simpelweg de meest bewonderde en suggestieve bloemen. Bovendien zijn er vele kleuren waaruit je kunt kiezen.

Rode en roze rozen

De roos is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij elke kleur zijn eigen betekenis heeft. Lange rode rozen geven perfect het diepe gepassioneerde gevoel van liefde en romantiek weer. Rose rozen staan bekend om zijn elegantie, hetgeen dankbaarheid en waardering toont.

Witte en gele rozen

Bloemenwinkels besteden veel aandacht aan witte rozen. Dit omdat de witte roos traditioneel wordt gekoppeld aan ceremonies met spiritualiteit en een nieuwe start zoals bruiloften.

Gele rozen vervullen de plicht om een ​​vreugdevolle boodschap te versturen die tegelijkertijd vriendschap en een goede gezondheid symboliseren. De oranje roos staat voor enthousiasme, passie en dankbaarheid.

Het bovenstaande geeft aan dat je niet zomaar willekeurig een bos rozen moet laten bezorgen. Je dient goed na te denken over de boodschap die je wilt overbrengen en de kleur die daarbij past.

Rozen bestellen elke week bloemen

De boodschap van het aantal bloemen dat je schenkt

Het aantal bloemen dat je geeft draagt een bepaalde boodschap uit. Dit is niet bij iedereen bekend, maar zeker iets om in gedachten te houden. Door het verkeerde aantal bloemen te geven kan je eenvoudig de verkeerde boodschap overbrengen.

De boodschap van een kleiner aantal bloemen

Als je de rol van het aantal bloemen begrijpt, drukt een enkele roos het gevoel van liefde op het eerste gezicht uit.

Een enkele roos gegeven aan een partner tijdens een relatie brengt de boodschappen over van: "Ik hou nog steeds van je".

Een paar rozen toont wederzijdse liefde en genegenheid tussen de gever en ontvanger.

Voor het vieren van een relatie van een maand wordt er geadviseerd om een ​​boeket van drie rozen uit een bloemenwinkel te kiezen. Dit vertegenwoordigd gedeelde liefde.

Als je op school of op het werk jouw passie voor iemand wilt tonen, kies dan een boeket van zes rozen. Dit geeft verliefdheid weer en dat in een vroeg stadium van een relatie.

Een boeket van negen rozen brengt een sterke boodschap over. Dit in de trend van "we zullen voor altijd samen zijn".

Wat zeggen grotere boeketten?

Om perfectie in je liefde te tonen, geef je een perfect gemaakt boeket rozen van tien rozen uit een nabijgelegen bloemenwinkel of je bestelt deze via een betrouwbare website en laat deze vervolgens bezorgen.

"Wees de mijne!" - Dat is wat een dozijn rozen uitspreekt!

Met een boeket van dertien rozen uit je jouw eeuwige vriendschap.

Een mooie manier om je excuses aan te bieden is iemand een boeket van vijftien verse rozen uit een offline of online bloemenwinkel te geven.

Aan de andere kant kan je met een boeket van 20 rozen jouw oprechtheid van jouw gevoelens uiten.

Toon met een boeket van 21 rozen jouw toewijding aan jouw partner.

"Ik ben van jou!" - Dat is wat 24 rozen zeggen.

Ervaren bloemisten in bloemenwinkels zeggen dat drie dozijn rozen de gevoelens uiten van een "Big spender", "Ik zal onze romantische momenten onthouden" of "Ik ben compleet verliefd".

Een groot boeket van veertig rozen drukt jouw oprechte liefde voor jouw partner uit.

Om je grenzeloze liefde te uiten, stuur je een boeket van vijftig of meer mooie rozen, die je grenzeloze liefde voor je partner laat zien.

Toon liefde, deel liefde en voel je geliefd met bloemen! Rozen bestellen verg echter wel de nodige aandacht om de boodschap goed over te brengen.

Bloemen bestellen en laten bezorgen

Rozen bestellen en bezorgen is mogelijk in heel Nederland. Je hoeft er zelfs de deur niet vooruit. Online heb je een enorme keuze aan alle rozen waar je maar aan kunt denken.

Bovendien kan je deze dezelfde dag nog laten bezorgen. Rozen online bestellen is super eenvoudig en kost je slechts een paar minuten. Je bent in ieder geval veel minder tijd kwijt dan dat jezelf naar de bloemenwinkel gaat. Daarom heeft rozen bestellen onze persoonlijke voorkeur.

Bestel bij een geverifieerde winkel of website

Voordat je daadwerkelijk de bloemen van jouw keuze gaat bestellen is het altijd aan te raden de reviews van de website of bloemenwinkel van jouw keuze na te lezen.

Op die manier kan je zeker stellen dat de bloemen die je ontvangt, of laat bezorgen, van de kwaliteit zijn die je mag verwachten.

Want je wilt uiteraard zo lang mogelijk genieten van jouw bloemen. Hier is het niet alleen van belang dat de bloemen vers zijn, maar dat deze ook onder de juiste condities worden bewaard en verstuurd.

Want uiteindelijk zijn bloemen kwetsbaar. Indien er niet goed mee wordt omgesprongen, dan zal je er slechts kort van kunnen genieten. En dat is gewoonweg zonde.

Hoe lang van tevoren dien je te bestellen?

Alle bloemenwinkels die bloemen bezorgen kunnen dit op korte termijn doen. Dit is ook noodzakelijk aangezien bloemen regelmatig een last-minute cadeau zijn. Vaak zie je dat wanneer je voor 00 uur besteld je de bloemen de volgende dag al worden bezorgd.

De echte snelle bezorgers kunnen dat vaak nog op de dag van bestellen voor elkaar krijgen. Op die manier zit je nooit om een cadeau verlegen.

Bovendien zijn de bloemen die je online besteld doorgaans van betere kwaliteit dan de bloemen die je langs de snelweg bij een tankstation vindt. En ook nog eens een stuk voordeliger. De bezorgtijden kan je doorgaans op de verschillende websites terugvinden in de algemene voorwaarden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *