augustus 20, 2021 Rozenbeer

Rozenbeer

Op zoek naar een uniek cadeau? Dan is een rozenbeer wat je zoekt. Of het nu om een moederdag cadeau, een cadeau voor valentijnsdag gaat. Iedereen die een rozenbeer ontvangt zal hier dolblij mee zijn.

Een rozenbeer is handgemaakt en bevat synthetische rozen, zodat deze altijd mooi blijft. Daarnaast kan je kiezen uit tal van kleuren. En niet alleen heb je veel keuze bij het kiezen van een kleur, ook zijn er verschillende maten beschikbaar.

Om het helemaal af te maken, ontvang je jouw cadeau in een luxe geschenkdoos.

Symbool van de liefde in de vorm van een  beer

Rozen zijn al decennialang de bloem van de liefde. Nu kun je deze liefdesbloem ook cadeau doen in de vorm van een teddybeer. Dit maakt het een uniek en fantastisch cadeau. Wie wil dit nu niet ontvangen?

Afmetingen

Een rozenbeer is beschikbaar in verschillende maten. Zo is er een rozen teddy beer van 25 cm, maar is de beren zijn ook te verkrijgen in een uitvoering van 30 cm of 40 cm. Wat dacht je van de beer van 40cm voor een babyshower of baby geboorte? Is dat geen uniek cadeau?

Kleuren van de rozen

Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Rood, de kleur van de liefde, is uiteraard een van de meest gekozen kleuren. Maar ook  de beer bestaande uit witte rozen is erg bijzonder en mooi. En wat dacht je van roze of blauw? Ook dat is allemaal mogelijk. 

Doordat er zoveel kleuren beschikbaar zijn, kan je altijd een rozenbeer vinden die past bij een inrichting. Dit prachtige decoratieve bloemencompositie zal echter wel direct de blikvanger zijn. Je dient er op voorbereid te zijn, dat andere decoraties in jouw huis minder aandacht zullen krijgen.

Gebruik van kunstmatige rozen

De kunstmatige rozen zorgen ervoor dat de teddybeer mooi blijft. Het gebruik van natuurlijke rozen zou ervoor zorgen dat je maar kort kunt genieten van het cadeau. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Van zoiets moois wil je uiteraard zo lang mogelijk plezier hebben. Bovendien zijn de rozen van dermate goede kwaliteit dat deze niet van echt zijn te onderscheiden. Mensen zullen zich afvragen of het echt om kunstmatige rozen gaat.

rozenbeer kleuren

Compleet met mooie verpakking

Bij deze mooie beer van rozen hoort uiteraard ook een mooie verpakking. De tedyberen worden dan ook in een mooie verpakking geleverd. Zo wordt het een soort van beer flowerbox.

Het enige wat jezelf nog hoeft te doen, is het geven van het cadeau. Dat is natuurlijk ook het allerleukste, het geven van een cadeau. Dat willen we jou dan ook niet uit handen nemen.

Wanneer is dit een geschikt cadeau?

Er zijn eigenlijk talloze momenten die dit een geschikt cadeau maken. Wat denk je van valentijnsdag? Maar natuurlijk ook voor moederdag of voor een verjaardag is dit een uitermate geschikt cadeau. Daarnaast hoeft het natuurlijk ook geen speciale dag te zijn om iemand eens te verrassen met dit mooie cadeau. Vaak zijn de onverwachte cadeaus het leukst.

Heb je onverhoopt iets goed te maken met een geliefde? Met dit cadeau weet je bijna zeker dat je alle problemen uit de wereld helpt.

Verras jouw valentijn op valentijnsdag met dit valentijnscadeau om jouw liefde te tonen. Doordat het om een decoratiestuk gaat, zal jouw geliefde elke dag weer herinnerd worden aan jouw liefde voor die persoon.

Aan wie kan je dit cadeau geven?

Je kan zeggen dat je dit cadeau aan iedereen kan geven. Wij zijn echter van mening dat het een dermate uniek cadeau is, dat je dit ook aan een speciaal iemand dient te geven. Iemand waar je echt veel om geeft. Of het nu jouw moeder, zus, kind, vriendin, tante of oma is.

Maar ook als je afscheid dient te nemen van een bevriende collega, dan is dit een schitterend afscheidscadeau.

Wanneer geschikt

Het mooie is dat deze collega je op deze manier nog lang zal herinneren. We durven zelfs te stellen dat hierdoor de kans groter wordt dat je langer een goed contact zult onderhouden. Dit is normaal gesproken toch iets wat snel verwaterd, maar met dit schitterende afscheidscadeau minder snel zal gebeuren.

Dit cadeau wordt steeds populairder

In  Amerika en ook in Australië is de rozenbeer al lange tijd erg populair. In Nederland is dit nog minder het geval. Dit zorgt ervoor dat het nog steeds een zeer uniek cadeau is. Doordat de bekendheid nog niet al te groot is, heb je een speciaal cadeau in handen. In Nederland in de bloemenwinkel zal je deze rozenbeer echter nog niet snel tegenkomen.

Waar ga jij voor kiezen?

Een mooie bos bloemen is uiteraard ook leuk om te geven en te ontvangen. Maar wil je echt iets unieks en iets anders? Dan is de rozenbeeer het uitgelezen cadeau. Dat is misschien wel vervelend voor de andere mensen die met een bos bloemen komen aanzetten. Maar ja, niet iedereen kan zo creatief zijn met cadeaus zoals jij dat bent.

Snel in huis

Een cadeau wil je natuurlijk snel in huis hebben. Zeker als de gelegenheid dat je het cadeau wilt geven op korte termijn is. Daarom zal de rozenbeer van jouw keuze snel bij jou in huis zijn. Dit zal indien tijdens kantooruren besteld, de volgende werkdag zijn. Zo kan je ook nog dit mooie cadeau als een last minute cadeau bestellen. Net zoals je bloemen kunt bezorgen, kan je er eventueel ook voor kiezen om  het cadeau direct te laten afleveren bij degene voor wie het bestemd is.

Tagged on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *